Lammelår på rotisseriet på bålgrill
Ingredienser:
Lammelår 1,5 kg. (Nok for omtrent 4 personer)
1 håndfull frisk timian
4 stilk frisk rosmarin
Saften fra en halv sitron
1 ts. god chili pasta
3 fedd hvitløk
1/4 dl olje
Salt
Pepper
1) Start med å tenne opp bålgrillen din og gjøre rotisserie klar.
2) Skjær ut beinet fra lammelåret.
3) Hakk timian, rosmarin og press hvitløken og legg den opp i en skål.
4) Tilsett de siste ingredienser i skålen og rør godt.

5) Smør blandingen på det benfrite lammelåret og rull det sammen, bind den opp.

6) Sett spydet gjennom og ut på rotisseriet i nederste hak.
7) Ta temperaturen etter 1 time (min var 60 grader etter 1 time og da tok jeg den av.

Server med stekte poteter, broccolini, cherrytomater.
Oppskrift av Martin Handgaard
(Instagram: HANDGAARD_BBQ)