Hopp til innhold

Handlekurv

Handlekurven din er tom

Artikkel: Picanha med tilbehør

Picanha

Picanha med tilbehør

Ingredienser:

1,5 kg culottestek

1 kg poteter

2 bunter asparges

1/5 gode cherrytomater

2 rødløk

2 rød paprika


Gjør klar bålgrillen, tenn opp ca. 1 time før.

Forbered potetene og kok dem til de er møre.

Rens culottesteken og skjær den i skiver med en tykkelse på ca. 8-10 cm på tvers av culottestekens korte side.

Plasser culottestek-skivene på rotisseriet ditt, slik det ser ut på bildet.


Picanha

Gi den rikelig med salt og sett den på rotisseriholderen over bålet.

picanha

Forbered de siste grønnsakene og bland dem sammen med olivenolje, salt og pepper.

Sjekk temperaturen jevnlig på kjøttet. Ta det av når det når 56 grader (det tok ca. 30 minutter).


Picanha

Mens kjøttet hviler, smør stekeplaten med olje.

Legg potetene på og press dem flate (slik at de blir til smashed potatoes). De er ferdige når de er sprø på begge sider.

kartofler

Når du snur dem, kan du legge litt kryddersmør på og gi dem krydder eller bare salt og pepper.

Legg de andre grønnsakene på og stek dem til de er møre.
Grøntsager

God appetitt

 tallerken


Oppskrift av Martin Handgaard

(instagram: Handgaard_BBQ)

Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

Lammelår på rotisseriet på bålgrill

En lammelår er et klassisk og smakfullt valg til en spesiell anledning eller en søndagsmiddag med familien. Det finnes mange måter å tilberede en lammelår på, men en deilig mulighet er å tilberede ...

Les mer