Lag maten over åpen ild
Mange stresser rundt og prøver å finne fotfeste i en travel dag. Når du lager mat utendørs, har du tid til å utdype og nyte nåtiden. Du kan ikke skynde deg, du må bare glede deg over den tilstedeværelsen og samtalene den forårsaker.Det er noe over ild, flammer og varmen fra et bål. Det gjør at du vil være, nyt nåtiden, komme sammen.
Grill, ild og røyk fra brannen gjør smakopplevelsen enda sterkere, og du får deilig stekeoverflate på kjøttet ditt.Få alle sensoriske inntrykk av den optimale sanseopplevelsen utendørs.
Det er ikke behov for digitale hjelpemidler du kan føle, smake, lukte når maten er tilberedt.
Hvorfor lage mat over åpen ild?
- Høringspunkt for familie og venner
- Tilbake til det primitive
- Kan ikke forhastes ellers rush videre, stressende og beroligende
Hva kan du gjøre på grillen?
-
Stek, svett grønnsakene dine.
-
Grill eller flambi kjøttet ditt
-
Kok potetene dine
-
Bak pannekakene dine
-
Stek pizzaen din i pizzaovnen
-
Grill kyllingen din
-
Kokte/småkoke retter
-
En-pott pasta
-
Østers
-
Sjømat
-
Grillspyd
-
Burgere
-
Desserter som ananas eller banan
-
S´mores
-
Og mange mange flere ...





La oss gå tilbake til å være mer i samtiden med menneskene som gir oss glede og verdi i livet.
Hvis du har flere ideer til mat på bålgrillen, elsker vi å få bilder sendt eller bli merket på sosiale medier der vi liker å dele våre kunders bilder eller videoer.