TILBEREDE DEILIGE RETTER PÅ ROTISSERIET PÅ BÅLGRILLEN
INGREDIENSER
1,5 kg culottestek
1 kg poteter
2 bunter asparges
1/5 gode cherrytomater
2 rødløk
2 røde paprikaer

Gjør klar grillen og tenn den opp ca. 1 time før.
Tilbered potetene og kok dem møre.

Trim culottene og skjær dem i 8-10 cm tykke biter på den korte siden av culottene.
Legg culottene på rotisseriet slik at det ser ut som på bildet.

Gi den rikelig med salt og legg den på rotisserieholderen.
Tilbered de resterende grønnsakene og bland dem sammen med olivenolje, salt og pepper.

Sjekk temperaturen på kjøttet regelmessig. Ta det av når det når 56 grader (det tok ca. 30 minutter).
Smør stekeplaten med olje mens kjøttet hviler.

Legg potetene på toppen og press dem flate (for å lage knuste poteter.
De er ferdige når de er sprø på begge sider). Når du snur dem, kan du tilsette litt urtesmør og krydre dem med krydder eller bare salt og pepper.

Tilsett de andre grønnsakene og stek dem møre.
Server til familien eller vennene dine.
Velbekomme!