Hopp til innhold

Handlekurv

Handlekurven din er tom

TILBEREDE DEILIGE RETTER PÅ ROTISSERIET PÅ BÅLGRILLEN

INGREDIENSER

1,5 kg culottestek

1 kg poteter

2 bunter asparges

1/5 gode cherrytomater

2 rødløk

2 røde paprikaer

Optænding af ild i bålgrill

Gjør klar grillen og tenn den opp ca. 1 time før.

Tilbered potetene og kok dem møre.

mad på bålgrill

Trim culottene og skjær dem i 8-10 cm tykke biter på den korte siden av culottene.

Legg culottene på rotisseriet slik at det ser ut som på bildet.

mad på bålgrill

Gi den rikelig med salt og legg den på rotisserieholderen.

Tilbered de resterende grønnsakene og bland dem sammen med olivenolje, salt og pepper.

Picanha opskrift

Sjekk temperaturen på kjøttet regelmessig. Ta det av når det når 56 grader (det tok ca. 30 minutter).

Smør stekeplaten med olje mens kjøttet hviler.

mad på bålgrill

Legg potetene på toppen og press dem flate (for å lage knuste poteter.

De er ferdige når de er sprø på begge sider). Når du snur dem, kan du tilsette litt urtesmør og krydre dem med krydder eller bare salt og pepper.

mad på bålgrill

Tilsett de andre grønnsakene og stek dem møre.

Server til familien eller vennene dine.

Velbekomme!

Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

Lammelår på rotisseriet på bålgrill

En lammelår er et klassisk og smakfullt valg til en spesiell anledning eller en søndagsmiddag med familien. Det finnes mange måter å tilberede en lammelår på, men en deilig mulighet er å tilberede ...

Les mer
Grillet gråsteinbit

Grillet gråsteinbit

Stekt gråsteinbit med stekte poteter i en smakfull tomatsaus - en deilig oppskrift for 2 personer. Ingredienser: gråsteinbit, cherrytomater, hvitløk, rødløk, kapers, basilikum, olivenolje, epleeddi...

Les mer

Produktet ditt blir konfigurert

Vennligst vent