Hopp til innhold

Handlekurv

Handlekurven din er tom

Artikkel: Lammelår på rotisseriet på bålgrill

Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

Lammelår på rotisseriet på bålgrill

Ingredienser:

Lammelår 1,5 kg. (Nok for omtrent 4 personer)

1 håndfull frisk timian

4 stilk frisk rosmarin

Saften fra en halv sitron

1 ts. god chili pasta

3 fedd hvitløk

1/4 dl olje

Salt

Pepper


1) Start med å tenne opp bålgrillen din og gjøre rotisserie klar.

2) Skjær ut beinet fra lammelåret.

3) Hakk timian, rosmarin og press hvitløken og legg den opp i en skål.

4) Tilsett de siste ingredienser i skålen og rør godt.

lammekotelett

5) Smør blandingen på det benfrite lammelåret og rull det sammen, bind den opp.

lammekotelett

6) Sett spydet gjennom og ut på rotisseriet i nederste hak.

7) Ta temperaturen etter 1 time (min var 60 grader etter 1 time og da tok jeg den av.

lammekotelett

Server med stekte poteter, broccolini, cherrytomater.

Oppskrift av Martin Handgaard

(Instagram: HANDGAARD_BBQ)

Kylling på rotisseriet på bålgrill🔥

Kylling på rotisseri på bålgrill 🔥

Få den deiligste og mest saftige hele kyllingen på rotisseriet på bålgrillen. 1) Start brannen opp ca. 1 time før du trenger det. 2) Forbered kyllingen ved å skylle den inn og saltet den. 3) Start ...

Les mer
Picanha

Picanha med tilbehør

For å tilberede en deilig Picanha, må du begynne med å skjære kjøttet i tykke skiver og la det marinere i en blanding av olivenolje, hakket hvitløk, salt og pepper i omtrent en time. Grill dem til ...

Les mer