Hopp til innhold

Handlekurv

Handlekurven din er tom

Artikkel: Pizzadeigoppskrift

Pizzaovn

Pizzadeigoppskrift

Ingredienser:

Til 6 pizzaer

1 kg Manitoba eller Tipo 00 mel

600 gram kjølig vann

1 gram tørrgjær

30 gram salt

Tilberedning:

Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin.

Start på lav hastighet til alt melet er blandet med vannet.

Sett maskinen på middels hastighet i 8-10 minutter. Sett deigen til side i 2 timer.

Del pizzadeigen i 6 stykker og form baller av dem. Legg dem i en hevekurv, bøtte eller tallerken og dekk til med plastfolie.

Sett deigen i kjøleskapet over natten. Ta ut pizzadeigen 4-6 timer før bruk 😊

Tips - deigen kan fryses.

Forbered bålgrillen:

Det er en god ide å bruke et infrarødt termometer her.

Bruk pinner/biter av tre som er ca. 5x5 cm.

  1. Start bålgrillen godt i forkant, gjerne 1-1,5 time før du vil lage pizzaene.

  2. Pizzasteinen din bør være oppvarmet til 300+ grader.

  3. Sett pinnen loddrett bak pizzaovnen din for å få tilstrekkelig varme på toppen.

Pizza på bålgrill

Tilberedning:

Snu pizzaen ofte for å unngå at den blir brent. Gjerne hver 30-45 sekunder.

Tips - hvis du synes bunnen ikke er nok stekt, kan du legge den på en stekeplate ved siden av pizzaovnen. 

Færdig pizza
Oppskrift af Martin Handgaard
(instagram: Handgaard_BBQ)
Inspiration til masser af forskellige retter på bålgrillen

Inspirasjon til mat på bålgrillen din

Bålgrill er en fantastisk måte å tilberede mat på, som gir en unik og autentisk smak til rettene dine. Det er også en god måte å samle venner og familie rundt bålet, mens man nyter deilige retter o...

Les mer
Kylling på rotisseriet på bålgrill🔥

Kylling på rotisseri på bålgrill 🔥

Få den deiligste og mest saftige hele kyllingen på rotisseriet på bålgrillen. 1) Start brannen opp ca. 1 time før du trenger det. 2) Forbered kyllingen ved å skylle den inn og saltet den. 3) Start ...

Les mer