Hopp til innhold

Handlekurv

Handlekurven din er tom

TILBEREDE DEILIGE RETTER PÅ ROTISSERIET PÅ BÅLGRILLEN

INGREDIENSER

1,5 kg rib

1 god håndfull persilleblader

1 god håndfull basilikum

1 god håndfull timian

2 ss rub (jeg brukte louisiana fra @pazil.eu)

Saft fra 1/2 lime

En klype salt

En klype pepper

OPPSKRIFT AV MARTIN HANDGAARD (INSTAGRAM: HANDGAARD_BBQ)

PORCHETTA - ITALIENSK RULLESTEK

Optænding af ild i bålgrill

Tenn opp bålet ca. en time før det skal tennes, og gjør klar grillristen.

Dekk skinnet med grovsalt og la det ligge i kjøleskapet i et par timer (i mellomtiden kan du forberede fyllet).

porchetta

Skyll av saltet og tørk svinekjøttet godt med et kjøkkenhåndkle.

Tilsett urteblandingen i svinekjøttet, bind det stramt sammen og stikk spydet gjennom det.

porchetta på rotisseri

Legg kjøttet på rotisseriet i det nederste hullet.

Husk å bruke rikelig med varme, hvis kjøttet er sprøtt og blir mørkt, flytt det opp et hakk.

porchetta bålgrill

Grill nå svinekjøttet i ca. 2,30 timer eller til det når en kjernetemperatur på 65-68 grader.

Porchetta

Skjær ut gode skiver av porchettaen.

Lag potetmos på bålgrillen mens den er varm.

Peberfrugt pesto med mad

Server med grillede grønnsaker og potetmos.

Velbekomme!

Rød peberfrugt pesto.

Rød paprika pesto

Deilig rød pesto på bålgrillen. Flott som dip eller tilbehør for kjøtt eller burger. MUST- TRY.

Les mer

Produktet ditt blir konfigurert

Vennligst vent