Hopp til innhold

Handlekurv

Handlekurven din er tom

TILBEREDE DEILIGE RETTER PÅ BÅLGRILLEN

INGREDIENSER

2 store røde paprikaer

3 fedd hvitløk

50 g mandler

3 ss lime

3 ss olje

1 god ts oelek

Litt revet muskatnøtt

Salt og pepper

OPPSKRIFT AV MARTIN HANDGAARD (INSTAGRAM: HANDGAARD_BBQ)

PESTO AV RØD PAPRIKA

rød peberfrugt pesto

Fest krokene til grønnsakene og løken og knyt dem fast på toppen av stativet, slik at de henger 10 cm over hullet.

Hvidløg

Rist hvitløken på grillplaten og mandlene i en panne

Grillede peberfrugt

Når paprikaen, løken og limefrukten har blitt delvis svart på utsiden. Ta dem av ilden.

Trekk av skallet på paprikaen og kast det. Legg selve paprikaen i en blender (en minihakker kan også brukes).

peberfrugt-pesto2

Skrell og halver løken, og tilsett den sammen med limesaften.

Tilsett de øvrige ingrediensene. Blend til en fin, glatt pasta.

Server som dip eller tilbehør.

Velbekomme!

Porchetta grillet på rottiseri over åben ild.

Porchetta - italiensk ribberull

Lag den deiligste porchetta med urtefyll, knuste poteter og grillede grønnsaker.

Les mer
Pizzaovn

Pizzadeig oppskrift

Forbered bålgrillen: Det er en god ide å bruke et infrarødt termometer her. Bruk pinner/biter av tre som er ca. 5x5 cm. Start bålgrillen godt i forkant, gjerne 1-1,5 time før du vil lage pizzaene...

Les mer

Produktet ditt blir konfigurert

Vennligst vent