TILBEREDE DEILIGE RETTER PÅ BÅLGRILLEN
INGREDIENSER
2 store røde paprikaer
3 fedd hvitløk
50 g mandler
3 ss lime
3 ss olje
1 god ts oelek
Litt revet muskatnøtt
Salt og pepper
OPPSKRIFT AV MARTIN HANDGAARD (INSTAGRAM: HANDGAARD_BBQ)
PESTO AV RØD PAPRIKA

Fest krokene til grønnsakene og løken og knyt dem fast på toppen av stativet, slik at de henger 10 cm over hullet.

Rist hvitløken på grillplaten og mandlene i en panne

Når paprikaen, løken og limefrukten har blitt delvis svart på utsiden. Ta dem av ilden.
Trekk av skallet på paprikaen og kast det. Legg selve paprikaen i en blender (en minihakker kan også brukes).

Skrell og halver løken, og tilsett den sammen med limesaften.
Tilsett de øvrige ingrediensene. Blend til en fin, glatt pasta.
Server som dip eller tilbehør.
Velbekomme!